Katso Aalto Festival 2016

Aalto Festival esittelee Aalto-yliopiston opiskelijoiden, vastavalmistuneiden ja akateemisten osaamista.

Näytös 15

Pe 22.5.2015
21.00 – 22.00

Tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen. Lisätietoja tapahtumakuvauksessa.

Kuva: Mikko Raskinen, Collections: Rolf Ekroth, Antti Peltoniemi, Sophie Sälekari

NÄYTÖS 15 on Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun muodin pääaineen opiskelijoiden vuotuinen muotinäytös. Perinteisestä pienimuotoisesta kevätnäytöksestä on kasvanut Helsingin odotetuin muotitapahtuma, joka vuosittainen kerää noin 1000 hengen yleisön, jonka joukossa on kotimaisten muoti- ja muotoiluvaikuttajien lisäksi tunnettujen kansainvälisten muotimedioiden ja muotitalojen edustajia sekä kykyjenetsijöitä.

Muodin pääaineen opiskelijat ovat voittaneet maailman arvostetuimpiin muotisuunnittelukilpailuihin lukeutuvan Hyères Fashion Festivalin Grand Prix’n vuosina 2012 ja 2013. Tänä vuonna kolme kilpailun kymmenestä finaalimallistosta tulee Aalto-yliopistosta.

Aallon muodin pääaineen opiskelijoita työskentelee suunnittelijoina ja asiantuntijoina lukuisissa kansainvälisissä muotialan yrityksissä kuten Hennes & Mauritzilla, Salomonilla, Marimekolla, Saint Laurentilla, Maison Margielalla, Lanvinilla, Balenciagalla ja Calvin Klein Collectionilla.

Näytös 15 on osa PRE Helsinki -muotitapahtuman virallista ohjelmaa. Liput 10/15e, ovelta ja ennakkoon Diesel Storesta, Mannerheimintie 2, Helsinki. Tiedustelut ja kutsupyynnöt (vain ammattilaisille ja medialle), Susse Roos / Toveri HKI PR, susse@toverihki.fi

Tapahtuman kotisivut

Kuvia tapahtumasta

Kuva: Mikko Raskinen, Collection: Reea Peltola

Kuva: Mikko Raskinen, Collection: Carolina Forss

Kuva: Mikko Raskinen, Collection: Anni Raasmaja

Lisää kuvia Aalto Festivalista

Suvilahti Kattilahalli
Sörnäisten rantatie 22
00540 Helsinki

Google Maps HSL Reittiopas

Tämän tapahtuman yhteyshenkilö:
Susse Roos
+358 40 591 5276


View the Aalto Festival calendar