Aalto Festival esittelee Aalto-yliopiston
opiskelijoiden, vastavalmistuneiden ja
akateemisten osaamista.

SPACE INVADERS IV - HETEROTOPIA

To 2.6. – Su 5.6.2016

Pe - la 12.00 - 19.00

Avajaiset lauantaina 2.6. klo 18.00, iltaohjelma jatkuu n. 22.00 asti

Su 12.00 - 15.00


Space Invaders -konseptissa näyttelykokonaisuus ja teokset syntyvät tekijöiden ja tilan ehdoilla. Lopputulosta ei voi määritellä ennalta, sillä jokainen tekijä tulkitsee tilaa henkilökohtaisten lähtökohtien ja kokemusten kautta.

Anna Jensenin ja Eliisa Suvannon luoma Space Invaders on jo neljättä kertaa järjestettävä tapahtumallinen taidenäyttely, joka tuo yhteen eri taiteenaloja ja tekijöitä. Space Invaders haltuunottaa sekä fyysistä kaupunkitilaa että tyhjillään olevia kiinteistöjä ja tuo niihin paikkasidonnaisia teoksia ja esityksiä.

Taiteilijat:

Anastasija Pandilovska, Andrea Coyotzi Borja, Antti-Juhani Manninen & Jouni Järvenpää, Ali Akbar Mehta, Babak Issabeigloo & Monika Kral, Farbod Fakharzadeh, Gnab Collective: Reverie, Hanne Salonen, Hasnan Habib, Helen Aleksandrova, Ilona Lehtonen, Jaakko Leeve, Jari Suominen, Jernej Čuček Gerbec, Juha-Pekka Hilpas, Jonne Kauko, Laureline Tilkin, Lauri Linna, Maarit Mustonen, Maria Mastola, Marianne Niemelä, Martinez, Mollu Heino, Parsa Kamehkhosh, Rakkausradio: Toteutumattomia rakkauksia / MIrva Tähti ja Iida Rauhalammi, Sanna Ritvanen, Sergio Castrillon, Taneli Viitahuhta ja Tiina Lehikoinen, Totte Rautiainen & Kalle Hakkarainen, Tuomo Savolainen, Favela Vera Ortiz, Lotta Esko & Tanja Illukka

Tarkka ohjelma:
www.facebook.com/events/1634025256922654/ 

Tapahtuman kotisivut

Elsankuja 5, Matinkylä

Tämän tapahtuman yhteyshenkilö:

Anna Jensen
Eliisa Suvanto
Reveal e-mail