Aalto Festival esittelee Aalto-yliopiston
opiskelijoiden, vastavalmistuneiden ja
akateemisten osaamista.

Typological Hybridizations

Ti 24.5.2016
9.00 – 14.00

Kuva: Benjamin Schulman

Typological Hybridizations on rakennussuunnittelun studiokurssi maisterivaiheen opiskelijoille. Kurssi on järjestetty arkkitehtuurin laitoksella keväällä 2016. Kurssin tavoitteena on ollut tutkia tekniikoita ja malleja, joilla laajoja urbaaneja hankkeita kehitetään. Kurssi keskittyy erityisesti suuriin, toiminnoiltaan monimuotoisiin ja tiheisiin hybridirakennuksiin, jotka muuttavat kaupunkien painopisteitä.

Opiskelijat ovat suunnitelleet työnsä Vuorimiehentien pohjoisosaan, "Vuorimiehenkortteliin". Tehtävänä on ollut suunnitella hybridirakennus johon sisältyy opiskelijakeskus, bioinnovaatiokeskus jossa on toimistoja ja laboratoriotiloja, sekä muita työtiloja, palveluita, asuntoja ja parkkialue.

Studiokurssi on järjestetty yhteistyössä Arkkitehtuurin laitoksen Ryhmä X:n ja estudio Herrerosin kanssa. Estudio Herreros on Madridilainen arvostettu arkkitehtuuritoimisto, jonka johtajat Juan Herreros ja Jens Richter ovat osallistuneet työpajoihin ja osallistuvat myös loppukritiikkiin. Tapahtuma järjestetään englanniksi.

Otaniemen kampus
seminarisali 220
Miestentie 3
02150 Espoo

Google Maps HSL Reittiopas

Tämän tapahtuman yhteyshenkilö:

Fernando Nieto
Reveal e-mail