Kiitos kävijät, kiitos tekijät – te teitte Aalto Festivalista loistavan!
Nähdään taas vuonna 2018.

Japanilaisia näkökulmia luontoon ja suunnitteluun


Luennossaan professori Kimura jakaa ajatuksiaan suunnitteluun ja sen tulevaisuuteen liittyen sekä analysoi suomalaisen ja japanilaisen estetiikan samankaltaisuuksia.

Masahiko Kimura on japanilaisen GK Graphicsin Executive Director sekä graafisen suunnittelun ja typografian luennoitsija Kyoto University of Art and Designissa. Hän on myös Japanin typografiayhdistyksen (Society of Typography) varapuheenjohtaja sekä vieraileva professori useissa yliopistoissa Japanissa ja Kiinassa.

Hänen toimintansa keskittyy opastejärjestelmien muotoiluun, brändiviestinnän suunnitteluun ja tuotekehitykseen sekä yrityksille että kunnille. Hänen viimeisin projekti oli Hidan, kauniin historiallisen japanilaisen kaupungin, opastejärjestelmän uudelleensuunnittelu typografian näkökulmasta.

Professori Kimuran kirjoittamia artikkeleita ovat muun muassa “Setting of Alphabet in Vertical lines”, “Typeface and Warm Red Color” ja “Producing the Voice of an Organisation”, joista viimeinen julkaistiin Japanin IDEA-lehdessä. Lisäksi hän on voittanut lukuisia palkintoja: New York TDC Award, Gold Medal of A Japanese Package Design Association, Sign Design Gold Award of Japan Sign Design Association sekä Brunel Award (Yhdistyneet Kuningaskunnat).

Tapahtuman kieli on englanti.

Japanilaisia näkökulmia luontoon ja suunnitteluun Facebookissa

Tapahtuman kotisivut

Harald Herlin -oppimiskeskus
Otaniementie 9
02150 Espoo

Google Maps HSL Reittiopas

Tämän tapahtuman yhteyshenkilö:

Barbara Brasileiro
Visual Communication Design
+358 46 899 1556
Reveal e-mail