Kiitos kävijät, kiitos tekijät – te teitte Aalto Festivalista loistavan!
Nähdään taas vuonna 2018.

Presentation: Exploring Swissness: Infrastructure - Mountainland - Lakeland


Kuva: Pia Fricker

Architecture & Landscape: Schweiz.Suisse.Svizzera.Svizra -studio "Exploring Swissness" tarkastelee Sveitsin maisemaa ja arkkitehtuuria ohjelmistopohjaisten metodologioiden ja työkalujen avulla. Uudenlaisiin menetelmiin pohjautuvan lähestymistavan avulla voidaan suunnitteluprosessissa käsitellä ja havainnollistaa ymmärrettävämmin Sveitsin monimutkaista maiseman ja arkkitehtonisten elementtien kokonaisuutta.

Studio keskittyy kolmeen, lähtökohdiltaan erilaiseen suunnittelualueeseen, joiden lähtötietojen analysoinnissa keskitytään pääasiassa infrastruktuuriin, vuoristoon ja veteen. Studion tavoitteena on kehittää luonnon systeemien ymmärrystä ja hahmottamiskykyä sisällyttämällä uudenlaista teknologiaa ja metologioita osaksi suunnitteluprosessia.

Lukukauden aikana muodostettiin tietokoneohjelmistoista ja niiden vastineista kokonaisuus asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi. Prosessin myötä syntyneiden suunnitelmien pohjalta voidaan havaita merkittävää kehitystä niin suunnitteluun liittyvässä ajattelussa kuin lähestymistavoissakin. Tapahtuman aikana voimme odottaa opiskelijoilta responsiivisia ja olosuhteet huomioon ottavia suunnitelmia.

Tapahtuman kieli on englanti.

Harald Herlin -oppimiskeskus
Otaniementie 9
02150 Espoo

Google Maps HSL Reittiopas

Tämän tapahtuman yhteyshenkilö:

Pia Fricker
Landscape Architecture
+358 50 308 7105
Reveal e-mail