takaisin tapahtumalistaukseen

Weception Festival

koe, talous, yhteistyö, viestintä, yrittäjyys, muoti, monitieteellisyys, kestävä kehitys, opetus
Milloin

18. toukokuu 12:30 — 21:00

Kieli

englanti

Jaa tapahtuma
Missä

Open Innovation House
Otaniemi campus

kartta
Maksu

vapaa pääsy

Tapahtuman kuvaus

Kokoonnutaan ytheen pohtimaan uusin tavoin globaaleja haasteita ja yrittäjyyttä – pidetään samalla hauskaa kuin festivaalilla!

Weception Festival on kokemuksellinen co-creation -tapahtuma, joka yhdistää henkilökohtaista kasvua, yrittäjyyttä, maailmanlaajuista vaikuttavuutta ja JUHLAA!

Tässä toukokuun tapahtumassa olemme kansainvälisiä: yhdistämme suomalaista ja nigerialaista kulttuuria ja pohdimme maailmanlaajuisia haasteita ja yrittäjyyttä. Tule ja koe vaihtoehtoisia tapoja lähestyä globaaleja haasteita samalla kun kehität taitoja liittyen ongelmanratkaisuun, muotoiluajatteluun ja kiertotalouteen ystävällisessä, ei-kilpailullisessa, iloisessa ilmapiirissä, jonka täyttää hyvä musiikki ja ruoka. Ystävysty kansainvälisten vieraidemme kanssa ja laajenna ajatteluasi liittyen kulttuureihin, markkinoihin, ihmisiin ja kaikkein tärkeimpänä – omaan ainutkertaisuuteesi.

# Made in Aalto: Weception Festival 2018 on osa Test Site for Practical Sustainability -projektia, jonka järjestää Aalto-yliopiston Creative Sustainability -koulutusohjelma ja jonka tukijana on Sitra.


Osoite

Open Innovation House
Maarintie 6
02150 Espoo

Tapahtuman yhteyshenkilö

Victoria Kang

na.kang@aalto.fi

+358-44-2312533